26 Nisan 2014 Cumartesi

E Haciz sorgulaması nasıl yapılır ?

İnternetten E Haciz Sorgulaması Yapmak İstiyorum

İnternetin günümüzde kullanımının artması ile birlikte bir çok alanda beraberinde internetten hizmet vermeye başladı. Aylık kullanıcı bakımından en çok giriş e devlet (turkiye.gov.tr) sistemi, Sosyal Güvenlik Kurumu (sgk.gov.tr) ve gib.gov.tr (İnternet Vergi Dairesi) sitleridir.

Yukarıda yazmış olduğum siteler şu an için türkiyede vergi borç sorgulama, motorlu taşıtlar vergi borcu ödeme, ssk hizmet dökümü, imei sorgulama, askerlik sorgulama, haciz sorgulama, askerlik terhis tarihi sorgulama, ssk maaş sorgulama, dul maaşı, mahkeme sorgulama, bimer şikayet sorgulama vs..  gibi işlemlerinizi kamu kurum ve kuruluşlarında sıra beklemeden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Edevlet sistemindeki işlemleriniz yapmak için edevlet şifresi almanız gerekmektedir. E devlet şifresini PTT merkez şubelerinden kimliğiniz ile 2 TL karşılığında alabilirsiniz. E devlet şifresinin unutulması ve kaybedilmesi gibi durumlarda yeniden PTT şubelerinden 4 TL karşılığında almanız gerekmektedir.

E devlet sistemi üzerinden yapacağınız sorgulamaları e devlet şifresi ile e devlet giriş yaptıktan sonra yapabilirsiniz.
e haciz sorgulama için tıklayınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder